Prohlédnuté produkty

Informace

Autoři

Nakladatelé

Síla v slabosti Jana Pavla II. - kolektiv autorů Zobrazit větší

Síla v slabosti Jana Pavla II. - kolektiv autorů

XII - 4

Již použité

váz., 99 str., vyd. v r. 2006

Více informací

8 ks

65,00 Kč

Přidat na seznam přání

Parametry

Stav knihy: dobrý

Více informací

V roce 2005 Jan Pavel II. oslovil svět svým utrpením. Věrný slibu, který dal při zvolení kardinálu Wyszynskému, vedl církev a křesťany do třetího tisíciletí. Kniha shrnuje vyprávění čtyř osob, které Jana Pavla znali velice zblízka.

Svým příkladem a svým slovem se stal i pro věřící jiných náboženství a pro všechny lidi dobré vůle svědkem pokoje, porozumění a míru. Jeho plodné apoštolské působení bylo spojeno s velkým utrpením: byl na něho spáchán atentát a později onemocněl Parkinsonovou chorobou. Karol Wojtyla byl mužem bolesti, a tak nemocní a trpící v jeho srdci nacházeli pochopení a schopnost naslouchat.

Stanislaw Dziwisz byl dlouholetým papežovým osobní tajemníkem. Czeslaw Drazek je vedoucí polského vydání deníku Osservatore Romano. Profesor Renato Buzzonetti byl papežův osobní lékař a vůbec poprvé na veřejnosti popisuje závažné chirurgické zákroky a léčení, které Jan Pavel podstupoval až do posledních dnů svého života. Angelo Comastri, vikář baziliky svatého Petra, vypráví o neuvěřitelné pouti věřících a lidí ze všech koutů světa, kteří se přišli s papežem po jeho smrti rozloučit. Zdůrazňuje při tom mariánskou zbožnost Jana Pavla II. Touto poutavou knihou může každý čtenář znovu prožít příběh plný oběti, vděčnosti a lásky.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Síla v slabosti Jana Pavla II. - kolektiv autorů

Síla v slabosti Jana Pavla II. - kolektiv autorů

váz., 99 str., vyd. v r. 2006