Prohlédnuté produkty

Informace

Autoři

Nakladatelé

Okultizmus - hra s ohněm Zobrazit větší

Okultizmus - hra s ohněm

VII - 1 - 6

Již použité

brož.,118 str., vyd. v r.1993 Advent-Orion

Více informací

1 Položka

Upozornění: poslední kus skladem!

45,00 Kč

Přidat na seznam přání

Parametry

Stav knihy: dobrý

Více informací

Z lat. occultus - tajný, skrytý. Každá okultistická nauka vychází z toho, že kromě rozumu a racionality jsou neznámé síly, které působí ve světě. Tyto síly mohou být vnímány a chápány jen málo lidmi (medium). Pojem značí také tajnou vědu nebo formu magie. Při okultních praktikách se využívá schopnosti mimosmyslového vnímání některých jedinců.

Na rozdíl od spiritismu nevztahuje okultismus domnělé nebo reálné neobvyklé zážitky a úkazy na zásah duchů. Křesťanské církve vždy potíraly jakékoli formy okultismu.Ryze českým slovem pro tento směr je Tmářství. Okultizmus objevuje metody a cesty, jak lidi přivádět pod démonický vliv.

Okultizmus je pro lidi velice přitažlivý. Ďábel používá na lidi podobnou emocionální past, jako při sexuálním puzení a vábení. Lidský jedinec vidí jisté tajemno, které by bylo možné rozkrýt, a během jednostranné hry na "objevování" zažívá nejrůznější stupně telesné rozkoše a hormonálních uspokojení těla. Jeho Duch se ale nejrůznějšími, často mechanickými praktikami a činnostmi, dostane do služby vybraného démona.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Okultizmus - hra s ohněm

Okultizmus - hra s ohněm

brož.,118 str., vyd. v r.1993 Advent-Orion