Prohlédnuté produkty

Informace

Autoři

Nakladatelé

Spojení srdcí - Nancy & Ron Rockeyovi Zobrazit větší

Spojení srdcí - Nancy & Ron Rockeyovi

VIII - 5

Již použité

vyd. Maranatha v r. 2011, 165 str., váz.

Více informací

1 Položka

Upozornění: poslední kus skladem!

85,00 Kč

Přidat na seznam přání

Parametry

Stav knihy: dobrý

Více informací

Mobily a esemesky to zkrátka nevyřeší – žijeme v době, kdy lidé zoufale hledají intimní vztahy. Touží po prožitcích sblížení, při kterých dvě srdce splynou v jedno a vytvoří tak pouto trvalé důvěry a bezpečí. Jak toho ale můžeme dosáhnout?
Spojení srdcí je působivá kombinace pravdivých životních příběhů, průlomových výzkumů, které vysvětlují, proč se cítíme tak, jak se cítíme, a proč určitým způsobem jednáme, a praktických principů a teorií, které mohou pomoci zlepšit naše narušené vztahy a naplnit je láskou, jejíž velikost předčí všechna naše očekávání.
Nestane se to automaticky, když si dva lidé řeknou "ano". Pokud jste však ochotni zbavit se své bolesti a předchozích zranění, můžete zažít změnu, která se projeví v něžných slovech, dotecích a vzájemných obdivných pohledech, jež prozáří a posílí váš partnerský život.
Touto změnou mohou projít všechny naše vztahy. Mnohé se dá v životě napravit a žádný boj není předem prohraný. Kniha, kterou držíte v rukou, vám dodá odvahu vymanit se z předchozích negativních zkušeností a zbavit se všeho, co vám brání prožít plné spojení srdcí.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Spojení srdcí - Nancy & Ron Rockeyovi

Spojení srdcí - Nancy & Ron Rockeyovi

vyd. Maranatha v r. 2011, 165 str., váz.